Marlett Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 nie mam głosu jak muza niespodziewanie targam się na być zawsze zbyt kruche mgłą przysiadam na bezwietrzu nie dotykam jeszcze ziemi a chłód wywołuje dreszcze przesłaniam spojrzenia i nie kłamię mówiąc mam dwa życia
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 No i gitez:) Jedynym potknięciem wydaje mi się rytm w 7 wersie. I tyle - wiersz jest bardzo:) jak muza niespodziewanie targam się na być zawsze zbyt kruche - zwłaszcza to jest super. papap
Atena Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 bardzo, bardzo delikatne. jak ta magła na bezwietrzu. ładne. pozdrowienia
Anna Siedem Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Jestem pełna zachwytu Marlett. Kiedy wydajesz tomik? Chętnie kupię i poproszę o autograf. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartku! Ucieszyłeś mnie swoim komentrzem:)) Mówisz 7 wers...może zmienię jak coś ciekawego wymyślę. Dzięki. Uśmiechu.
Ewa_Kos Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Ładna kompozycja i też chciałabym na serio mieć dwa życia:))) Pozdrawiam serdecznie z pluskiem+ :))) EK
Piotr_Jasiński Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Po przeczytaniu nasunęła mi się jedna myśl ale nie chciałbym strzelić gafy więc to pw. A wiersz świetny. Miły i taki ... No sam się czyta :)) Co do rady Bartosz to może na początek wstawić "a" lub "a chłód już". Dla zatarcia tego chłodu pozdrawiam baaaardzo ciepło ;)))
M._Krzywak Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zadam zagadkę - kim jest peelka tutaj? Na pewno tajemniczą i niepokojącą postacią, a może i czymś więcej... Intrygujące i dobre. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ateno! Mgła lubi bezwietrze:)) Bardzo dziękuję. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anno! Dziękuję ,ale moje marzenia tak daleko nie siegają. Myślę, przed tomikiem będzie inna forma pokazania wierszy ...ale to przyszłość. Radości.
Marlett Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Wiesz,czasem dobrze napisać wiersz w nim wszystko możliwe. Bzrdzo dziękuje za dobre słowa:)) Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze Optymisto! Interpretuj jak dusza zapragnie:)) i dzięki za podpowiedź, coś z tym zrobię. Radości.
Marlett Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Sokole oko wszystko wypatrzy:))) Dzięki. Uśmiechu.
Beenie M Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 mgłą przysiadam na bezwietrzu nie dotykam jeszcze ziemi - ładne, myślę, że to sfera marzeń. Podoba mi się, chociaż trochę tu smutno. pozdrawiam serdecznie :)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Podobuje się chociaż forma nie moja - nie łatwo jest BYĆ "mieć" - dawno opanowałaś na "być" jeszcze się targasz rozdwojona roztrzęsiona cała udręka wisi na wargach Pozdrawiam Jacek - SGA
Judyt Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Tak "udręczyłaś" mnie tym Marlett, pozdrawiam:)
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Już mi się czyta płynniej, o to właśnie chodziło:) Pa.
Marlett Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beenie! Smutek również pozostawia ślady... a marzenia - nigdy dość:)) Dziękuję .Radości.
Marlett Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku! Dzięki za miły koment. Serdeczności:))))
Marlett Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Nastepnym razem postaram się nie udręczać. Dziękuję .Uśmiechu.
Rekomendowane odpowiedzi