Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Owa pani z Krotoszyna to chucherko, ta kruszyna kiedy w szranki staje wszystkim radę daje - ba, nie lęka się murzyna.
Johny Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Stanęła naprzeciw Murzyna zmierzyli groźnie się wzrokiem i Murzyn się pytać zaczyna jak przyrządzić frytki z kurczakiem z czym najlepsza jest cielęcina jak przygotować kluski z makiem o najlepsze jej zdaniem wina o to jak gotować ze smakiem Nasza pani z Krotoszyna co ma łeb nie od parady i jest znaną kuchmistrzynią Dała murzynowi rady
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Też stanąłem sobie z boku bo pod presją jej uroku też słuchałem tych jej rad a tymczasem z głodu padł. biedny murzyn, bo czy wiecie, ze od dawna był na diecie? A wywody owej pani trochę zbyt długaśne były i miast pomóc murzynowi to biedaka z nóg zwaliły. Jeszcze nawet na pogrzebie swoje rady dokańczała a dlaczego? Co nie wiecie?! Owa pani się jąkała.
Johny Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Witamy w programie "Gotuj razem z nami" dzisiaj z Krotoszyna potrawy poznamy nasza kuchmistrzyni będzie informować co i jak widzowie mają ugotować Dzi dzi dziękuję ba ba ba bardzo za za za za za za zaproszenie wrzu wrzu wrzucamy do ga ga garnka ja ja jajko a albo nie nie dwa ja ja jajka le le le lepiej a mo mo może je je jednak trzy? prze prze przepraszam ża żadnych jajek prze przeczycztałam prze przepis zły!
Henryk_Jakowiec Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Taki program szybko zejdzie z lokalnej anteny bo widzowie by uciekli od takiej gangreny. Nie dość, że się jąka to przepisy myli oj nie byli by widzowie dla tej pani mili. Niech się więc nie jąka i zapadnie w ciszę a co ma powiedzieć lepiej niech napisze.
Rekomendowane odpowiedzi