Miłka Maj Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 ty suko! wreszcie ci przeszło przez gardło. jej też. do końca nie poznałeś uroków i prawd o ogrodach pamiętasz? przeterminowane niczym wczorajsze dzwonię do ciebie żeby ci powiedzieć od początku zdradzała skłonności do palenia tytoniu i mostów
Miłka Maj Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 da się, zda:) myślę zmienię cmok/V.
Marlett Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Miłka! Skłonność do palenia ..... duży temperament. Niezłe zmiłkowanie. Uśmiechu.
Miłka Maj Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 czasami nawet za...:)) nie mam pomysłu na tytuł, może wpadnie Wam coś do głowy;)
Marlett Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Może z lekka przesadzę ...ale piszę co przyszło na myśl; ''nieposkromienie ksantypy'':)))))))))))) hej!
Miłka Maj Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 hahahaha:)nie ma okropniejszej nad Ksantypę baby, bo tłucze Sokratesa dla samej zabawy
zak stanisława Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 jak suka to i KOŚĆ niezgody.... a mostów i poapierosów nie warto palić, nie NALEŻY palić!!! cmokeS Miłeczko!
jacek_sojan Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 mocne - życiowe; nie wiem, co tu można i czy trzeba poprawić...taki już Twój styl - ekspresja i refleksja; a tytuł? - nałóg? piromanka? pozdrawiam - J.S
Rekomendowane odpowiedzi