Lilianna Szymochnik Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Żebyś wiedziała znała moje myśli takie rozkochane jak mi mówić! Teraz w sercu skryte leżą w tajemnicy wstydem uczucia, co wolały milczeć. Wdzięk Twój otworzył moje oczy żeby w obrazach Ciebie widziały. Jedynie sny w objęciach pieściły nocami tuliły i przestały marzyć. Jakże mnie boli - ta słodyczy co żądzą karmi i, nie daje kochać, zatruwa moje ciało z duszy. Dla tej miłości zaigrały zmysły serce nie słucha - w idące rozkazy, jak mam się bronić, od tej prawdy. Sonet.
kaja-maja28 Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Żebyś wiedziała... Żebyś znała... Żebyś znała moje myśli... Tak rozkochane... Tak kuszące... Tak pożądające... Leżą w mym sercu Leżą w mej duszy Leżą skryte tajemnicą Twój wdzięk Otworzył mi oczy I widzę Cię w dzień i w nocy W swych snach Pieszczę Cię w obieciach Tulę i pożądam Jakże mnie boli Ta słodycz kusząca Co żądzą karmi-nie daje się kochać Zatruwa me ciało... Zatruwa duszę... To dla niej myśli swe gubię Dusza nie słucha Serce jej pragnie jak mam się bronić od tej prawdy. bym zmieniła coś niecoś. Pozdrawiam milutko
Lilianna Szymochnik Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 To pokaż kaju-maju jak byś to zmieniła. Ave!
kaja-maja28 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już to zrobiłam:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi