Reni Her Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Sarkazm , zmieniony w wyliniałe obicie kanapy kiedy wzdycham za wczorajszym popołudniem myślami tkwię gdzieś obok Nie mogę głęboko odetchnąć widząc obojętność podyktowanego bezruchem Już nie mówię nic to dzień dopowiada historię...
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może peelka musi pomóc dniu i sama wpłynąć na bieg historii. Dobrze to oddaje tytuł - nieugięcie dążyć do celu :) Pozdrawiam serdecznie
Reni Her Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Dziękuję Piotrze za wizytę, PL zadecyduje ale przeznaczenie może pokrzyżować plany... pozdrawiam R.
Marlett Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 A nowy dzień , nowe nadzieje....? Radości.
Reni Her Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Dziękuję Marlet, radość jest, tylko nie w opowiadanej historii... pozdrawiam serdecznie R. ;)))))))))
adam sosna Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Sarkazm , zamieniony w wylniałe zmieniłbym na: Sarkazm, zmieniony w wyliniałe :)
zak stanisława Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Sarkazm , zamieniony w wylniałe obicie kanapy kiedy wzdycham za wczorajszym popołudniem w bezruchu tkwię gdzieś obok rozleniwienia nie mówię nic to dzień dopowiada historię a może jej koniec sorki za grzebanie, ale myslę ze 2 jest zbędna, zbytnie gadulstwo...cmokeS Reni!
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 Sarkazm , zamieniony w wylniałe obicie kanapy kiedy wzdycham za wczorajszym popołudniem w bezruchu tkwię gdzieś obok rozleniwienia nie mówię nic to dzień dopowiada historię Wybacz, jeszcze dodatkowy skrót:) Ale może już zbyt radykalny? Niech autor oceni:) No i ja również z pyaniem o to słówko: "wylniałe". Wyliniałe, czy neologizm? Jeśli neologizm, to stanowczo odradzam - jest nieudany. Pozdrawiam:)
Reni Her Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Adamie i Bartoszu już zmieniam na wyliniałe, sprawdziłam, dzięki...;)))))))
Reni Her Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję, za zmianę ale nie jestem pewna czy przekaz będzie pełny, może tak ? Pozdrowionka R.:)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Reni - z drugie strofy wyrzuciłbym "jego". Zbyt skierowane. Niech czytelnik się troszkę podomyśla ;)) A zmiany na lepsze :)) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi