Lilianna Szymochnik Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Miłość ma różne z twarzy oblicza każdy szuka swojej drugiej połowy poczułem potrzebę-żądza mnie porywa straciłem głowę i wszystkie zmysły. Nie wiem,co powiedzieć? jest wyjątkowa zawsze kiedy spojrzy w moje piwne oczy plącze mi się język ginie ustom mowa serce wnętrzu wygrywa-całe ciało tańczy. To niepokojące i nie mam pojęcia co się ze mną dzieje z jakiej działa mocy, że mnie bije uderza z siły telepatia. Pragnął bym ja objąć-całować z uczucia myślę o niej dniem i śnię każdej nocy jesteś moim rajem kochanką z marzenia. Sonet.
Tomasz roman Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lilianno, masz jednak talent, ale popraw język ,proszę, to nazwę cię równą mnie, i temu forum, i kto wie, może najlepszą, P.S,przepraszam za te komentarze wulgarne p.S 2- może mogą ci pomóc jacyś nuczyciele w ortografi, albo coś, bo jeśli się nie poprawisz to fiag, treś twoich sonetów jest naprawdę ok, pomijając kilka(rzadkich kiczów) pozdrawiam
Lilianna Szymochnik Opublikowano 19 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Dobrze Tomaszu romanie spróbuję się poprawić. Ale wpierw popraw się Ty wtedy pogadamy o"niebieskich migdałach" Ave!
kaja-maja28 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piekna ta wymarzona Miłość w snach może się wszystko zdażyć i wszystkie marzenia ziszczyć mogą się zwłaszcza gdy sen wspaniały. Pozdrawiam milutko
Rekomendowane odpowiedzi