Wioletta_Buller Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Tak mimowolnie chyłkiem koło mnie przedreptał świt Chciał podnieść dzień z zaspanego wyra skropić wilgocią porannej mgły Lecz dzień nie słuchał i jak kostucha zamknął przed switem, zatrzasnął drzwi Choć słońca promienie pukały w okna nie mogły wydobyć zaległych dni Tak odszedł świt nie wierząc w nic zamknięty w aniołów skulonych skrzydłach...
Anna Siedem Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Świt i anioły rzeczywiście mają ze sobą coś wspólnego, ale skulone...nie - nie znam aniołów skulonych, raczej ludzi Pozdrawiam
Wioletta_Buller Opublikowano 18 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W skulonych skrzydłach aniołów. :) Chyba muszę to poprawić :) Pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 W Twoim świcie są momenty całkiem przyzwoite, ale można to, moim zdaniem, jeszcze dopieścić. Pozdrawiam... :)
zak stanisława Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 ładny wiersz i zastosuj się do uwagi Naty, pozdr ES
Julia Valentine Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2007 od drugiej strofy narzuca mi się czytanie według idiotycznego (wg mnie) rytmu czegoś na kształt dziecięcej wyliczanki: bum-bum, bum-bum; całość średnia, ale warto jeszcze nad nią posiedzieć, pokombinować, nauczyć się czegoś; postaraj się przeczytać ten tekst kilka raz na głos, pomyśleć nad nim, popracować; serdeczności
Wioletta_Buller Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Dzięki serdeczne za uwagę, Wasze wskazówki na pewno wezmę do siebie. Pozdrawiam. Wiola
Rekomendowane odpowiedzi