Tomasz_Biela Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Imię i nazwisko: Tenbrak Czasu Adres i miejsce urodzenia : w swoim czasie Stan cywilny : zajęty przez wszystkich i wszystko, absurdalnie wolny dla siebie przez 24/h Odwieczne marzenie: Uznał, że chce, by go mordować. Sam jest na tyle czasochłonny, że nie wie, kiedy miałby to zrobić...
Mr.Suicide Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Imię: Tenbrak Nazwisko : Czasu Adres i miejsce urodzenia : w swoim czasie Stan cywilny : zajęty przez wszystkich i wszystko, absurdalnie wolny dla siebie przez 24/h Odwieczne marzenie: Uznał, że chce, by go mordować. Sam jest na tyle czasochłonny, że nie wie, kiedy miałby to zrobić... może troszeczkę inaczej to ułożyć ? szczerze mówiąc nie wiem co myśleć. mnie to raczej nie wygląda na wiersz. poprzedni utwór jak najbardziej :) serdecznie pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne że to nie wiersz. bardziej to dla zabawy napisałem dzięki za własną zabawę wieczności
Marlett Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Tomku! To życia rys. Czytam i znajduję wiele dla siebie. Radości.
zak stanisława Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 zabawa w siebie? też dobra,
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie Stasiu to nie zabawa w siebie he to zabawa czysta w sobie z przemijaniem dzięki za wizytę
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że takie spontaniczne przemyślenie dało do myślenia innym wieczności.
Marlett Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że takie spontaniczne przemyślenie dało do myślenia innym wieczności. Tomku! ''Tenbrak''-mi brat i zmusi do refleksji :* Radości.
Rekomendowane odpowiedzi