Tomasz H Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 serce zamknięte w czterech ścianach codziennie poranne śniadanie przez okno uśmiech miedzy słowami czytam tęsknotę przecież widać jakie to trudne zrozumieć sens życia ubrać w szaty nie o wspomnienia tu chodzi /tych już nie ma od dawna/ tylko wiarę w wartość marzeń potykam się o straszne stopnie skoro przeciętność była zbyt mała cóż zaproponować mogę może znajdzie się jakaś zwyczajna co wskaże mi dalszą drogę 18.05.2006
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Tomku! Cieszy ,że wena dopisuje. Wiesz, ja napisałam jeden wiersz i chciałabym, aby inni mogli go przeczytać. W takiej sytuacji jaką stwarzasz wyleci szybko z pierwszej strony. Dotyczy to nie tylko mojego wiersza. Szacunek!
Tomasz H Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 data czasem też ważna pozdrawiam:)
Spiro Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 to wstaw wszystkie w jeden wątek. egoizm nie jest pozytywną cechą.
Marlett Opublikowano 3 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 Tomku! Nie napadamy na Ciebie, ale sam widzisz co się dzieje ostatnio w W. Jesli każdy wklei po pięć wierszy to i tak nikt nie będzie ich czytał - nie zdąży. Pozdrawiam.
Tomasz H Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2007 przepraszam i dziekuję Marlettko:) Nie chciałem Wam zrobić bałaganu. mam teraz takie dziwne dni i tak wyszło. przepraszam :) buziaki dla Pań i łapka dla Panów:)
Tomasz roman Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Grzeczność popłaca! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi