B.H. Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Rzekł pan Henryk dziś odważnie -mówię głośno i wyraźnie kurwę swą do boju stawiam i do walki was namawiam! Temu laury kto się zmierzy i dwusetkę z nią przemierzy więc do dzieła wszystkie druhy aż rozbolą was paluchy! Rozpoczęły się igrzyska więc niech wyobraźnia tryska gdy się walka będzie toczyć i na podium dumnie kroczyć.
HAYQ Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Jeśli stawiasz ją do boju, podaj chociaż jej wymiary, wówczas pań tego pokroju przyjdą całe lupanary.
Duilla Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Jej wymiary już podaje dziwka przypomina Maję (to jest Pszczółka) pamiętacie? mieszka z Guciem w jednej chacie. wymiar biustu 140 o nim krążą opowieści teraz talię opiszemy chociaż o niej mało wiemy 60-kę w pasie ma bardzo dobra proporcja no i biodra , pełne, piękne gdy je widzę cały mięknę biodra 120 zgoła centymetrów dookoła wzrostu ze 180 a wagi dobre 60.
HAYQ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 90x60x90 - wciąż z tym problem wielki miałem, i choć żyję lat już ... dziesiąt, to się w końcu dowiedziałem. Nie jestem zachwycony i choć doceniam gest siadłem... (przerażony!)... to - 486 000 jest!!!
B.H. Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 No panowie ale gratka to z tirówką będzie jadka bo przy kości kozia płeć i nie jeden chciałby mieć puszystości odrobinę a nie jakąś tam chudzinę nie są ważne centymetry kilogramy wąska talia w modzie także są puszyste takie są właśnie realia.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Szczupła, gruba, ładna, brzydka czy to ważne? Grunt kobitka!
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Lecz gdy człek już się pochyli... zdarza się, ze się pomyli. Raz pewien kosmopolita, był z wycieczką (sam) w Madrycie dziś w "trans" wpada, gdy ktoś PYTA - jak podróży tej... odbycie?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Dziś ten sam kosmopolita pewnie pomny tamtej wpadki kiedy przyjdzie mu się schylać mocno zwiera swe pośladki.
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Tego nie wiem już kolego - kiedyś dzwonił z zagranicy bym się zajął chatą jego, bo on marsze jakieś ćwiczy.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 To i u nich także parada równości? A z tego wynika, że chyba nie pości.
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja się nie interesuję - wiem, że jeździ, więc smaruje. Kiedy, komu jak i co... - ssorry... ale... mi już... mdło...
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zbytni galop z mojej strony słusznie został przytłumiony i choć bez smagnięcia batem biorę rozbrat z tym tematem. Wybacz mojej naiwności i poszukaj coś na mdłości byś był w pełnej dyspozycji i jak trzeba w opozycji.
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 W "o" pozycji - Henryku! O! Niedoczekanie Nawet i na "cyku" ciężkie to zadanie. ;))))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Lecz ktoś musi nieraz przecież zdzielić nawet i po krzyżu kiedy gość się pcha z garściami a tu na dnie garstka ryżu.
Rekomendowane odpowiedzi