Henryk_Jakowiec Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Rzekła kurwa spod Chodzieży każdy co się ze mną zmierzy odpadnie w przedbiegach bo to jest lebiega - włos jedynie mu sie jeży. Ps. To jest eksperyment. Zauważyłem, że wszystko co ma tytuł związany z seksem jest odwiedzane wielokrotnie więcej niż zwykły limeryk numerowy. Czy się mylę? Okaże czas. Śmiem twierdzić, że odwiedzin nie będzie mniej niż dwieście. Komentarzy niekoniecznie. Przyjemnej lektury.
HAYQ Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Śmiem twierdzić, że masz rację; dlatego wpadłem... pierwszy "Głodnemu chleb na myśli"? Faaaak-t... i pisanie wierszy.
ja_bolek Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 ... o, rany syna rower ukradła ... bejowi
B.H. Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Racja jest po twojej stronie niech więc kurwa twa ochłonie mierzyć się w tym limeryku? po co,na co tyle krzyku? W Łodzi, Gdańsku czy Chodzieży niech się z kozą moją zmierzy nie da rady żadna siła choćby nawet kurwą była.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A więc skrobnij coś o seksie i o pani nierządnicy bo jak wiesz coś na ten temat to nie trzymaj w tajemnicy.
HAYQ Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Sporo o nich już pisałem, przecież o tym wiesz Henryku, o tych z lasu, spod latarni i tych, co przy krawężniku. Nawet kiedyś pracowałem nieopodal ich siedziby i chcąc nie chcąc, jak wstawałem, to widziałem je zza szyby. W moim pięknym mieście bowiem Kuratorium OiW mieści się tam, (śmieszy to - wiem) gdzie pigalak jest... i ku...
Duilla Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Też trzy grosze wtrącić chciałem i opisać co widziałem lecz mnie jedna myśl nurtuje czy się nie skompromituję. Raz a było to w niedziele ja i moi przyjaciele grzyby w lesie zbieraliśmy i cóż wtedy ujrzeliśmy? Leśna droga, trochę błota na tej drodze któż się mota? Patrzę, lecz mnie wzrok nie myli koloratkę wokół szyi Ma ten "gość(niedzielny)", co w mercedesie dziś zakopał się w tym lesie dziwka wypchnąć księdza chciała lecz się w błoto wy....ła Upaprane ma poniekąd nogi, sukienkę po dekold dziwka auto pcha jak lwica ale czemu ta dziewica tak ofiarnie go ratuje czy za błędy pokutuje? I dlaczego ksiądz do lasu dziś zajechał bez hałasu cóż za zbieg okoliczności proszę Waszych Jegomości Czy nawrócić dziwkę chciał a zakopał się po wał. Czy ksiądz ma już zapłacone? Dziwka - grzechy odpuszczone?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Nie wiesz po co ksiądz do lasu uskutecznia te wycieczki? On ze źle obranej drogi chce nawracać tam owieczki.
B.H. Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ksiądz też człowiek i gotuje mu się krew gdy w garść ujmuje dziwka członka wielebnego i do ust wsadza całego.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Z tym się zgodzę chociaż nigdy nie widziałem księdza w akcji a szlajałem się po lesie (grzybobranie, czas wakacji). Owszem można było spotkać polityka, pana radcę, oraz zwykłych szarych ludzi lecz żadnego w koloratce.
B.H. Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Raz w niedzielę po kazaniu na kościelnym grzybobraniu ksiądz ten ów na ucho szeptał dziwce którą w lesie deptał uszu prędko nadstawiłam- -dziś spotkamy się przy sośnie tam gdzie dużo krzaków rośnie czekać będę więc tymczasem za pięć minut bądź pod lasem tropem dziwki poleciałam i za sosną się schowałam a tam widzę wielebnego i kutasa ogromnego co z połykiem dziwka bierze i napiera ksiądz w swej wierze aż policzki jej nadymał krzyczał jęczał nie wytrzymał! poszło szczytu uniesienie i obryzgał ją nasieniem.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Tego las by nie wytrzymał bo choć las schronienie daje lecz nie temu kto na cnotę i na wiarę swą nastaje. Rozszumiały by się drzewa niosąc skargę ku niebiosom oraz dały przyzwolenie do ataku smukłym osom. Rwałby ksiądz jak rączy jeleń by uniknąć użądlenia przez co by ocalił imię i uniknął upodlenia.
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 On ma jednak wszystko w d... bo na osy i komary łyka witaminę "B", a po "P"... idzie w szuwary. Jednak z braku czasu krócej ma do lasu, więc się nie dziw bracie, że tam - ściąga gacie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Na patyki niech więc zważa bo kucając się naraża na ukłucia i otarcia a czasami nawet wdarcia chociaż małej ale żerdzi tam gdzie sprawa gównem śmierdzi.
HAYQ Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Myślisz, że takie wtargnięcie nawet dosyć grubej kłody może smród ów rozprzestrzenić, lub poczynić inne szkody? Jakimż w takim razie bodźcem poświęceniem i perswazją musiał się wykazać Luśnia, kiedy pal nadziewał Azją?
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ja śmiem twierdzić, że miał katar i nie poczuł jak ów Tatar zanieczyszczał był powietrze bo gdy żerdź się z gównem zetrze choćby nawet w odbytnicy fetor w całej okolicy to co żywe z nóg powala więc powalił także drwala, Luśnię, gawiedź oraz gości fu, ja sam odczuwam mdłości.
Duilla Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Azja był człek nader hardy a, że najadł się musztardy zanim go złapali i na pal nadziali aż na cztery jardy. Po musztardzie puścił bąka tak, że zwiędła cała łąka a oprawcy zbledli chociaż nic nie jedli a jeden się jąka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 A wiec rzekłeś mój sąsiedzie, że musztarda po obiedzie być przyczyną także może, że na Jaśnie Pańskim dworze chociaż bąki nie wzlatują to i tak powietrze trują?
Duilla Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Tak dokładnie dzieje się czy się tego chce , czy nie.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ale przecież w razie draki smród rozpędzą tam wiatraki a jak będzie bardzo spory włączą też wentylatory.
Rekomendowane odpowiedzi