Tomasz H Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 lubię Twoje imię dla innych jakieś u mnie paletą barw kilka liter a tyle znaczy jaki by świat był nazywając Cię inaczej lubię Cię zawołać wtedy wiatr w krtani gra kończąc sylaby długim 27.05.2007
Agnes Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 gdzieś kiedyś przeczytałam, że róża pod innym imieniem pachniałaby tak samo :) u pana zupełnie inne spojrzenie. sam wiersz wg mnie jest dość infantylny, szczególnie leksykalnie, a poza tym dlaczego tak nieregularnie stosuje pan rymy? albo wszystko albo nic:) pozdrawiam/a
Tomasz H Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 ma Pani rację. pomyślę i poprawię układ rymów. wierszyk infantylny - może i tak, dziecinna logika nie zawsze odpowiada trzeźwemu spojrzeniu na świat, zapisałem myśli po prostu. dziękuje za uwagi i prosze zawsze ich udzielać:) pozdrawiam:)
Judyt Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 :) imiennik/-czka zadowolona taki lekki jest ten Pana utwór, pozdr.
HAYQ Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego "jaki by świat był", a nie - jaki byłby świat? Myślę, że będzie płynniej. Pozdrawiam
Tomasz H Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dlaczego "jaki by świat był", a nie - jaki byłby świat? Myślę, że będzie płynniej. Pozdrawiam jasne:) dziękuję i już biegnę poprawić:)
Tomasz H Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. napisałem sercem:) ale to tylko echo minionych dni
Elicis Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Tomaszu :) w pierwszej zwrotce zrezygnowałabym z a zamieniła na Wiersz lekki i czuły :) Moje też kończy się na aaaaaaaa;) jeś li zawołasz , hahaha Pozdrawiam serdecznie, miłego wieczoru :)
Tomasz H Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję za radę:) poprawiłem wiekszość imion kończy sie na . zresztą obojetne sa literki, ważniejsza barwa głosu i rytm słów pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi