Spiro Opublikowano 27 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 podniosłem rękę i dotknąłem pierwszy raz w ten sposób bolało pochowam cię w zakamarkach wykreślę oczy i uśmiech z pamięci rozpuszczę na wiatr twoje włosy i bukiet margerytek
Agnes Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 rozliczeniowy. sama mam takich wiele. ma swój urok, prostotę, choć też nic oryginalnego. pozdr. a
Ewa_K. Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 nic nie ma do poprawiania jest (eś) gotowy
Piotr_Jasiński Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 U mnie na czasie taki wiersz. Nawet coś w podobie spisałem. Ale u mnie plus Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 wiesz spiro, te słowa ' podniosłem rękę i dotknąłem pierwszy raz w ten sposób bolało' pasują do mojego znajomego, opuściła go za to żona i jego też bolało, nie mówiąc o niej,rozpuszczę na wiatr twoje włosy i bukiet margerytek podoba mi się! serdeczności, ES
Miłka Maj Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozbyłabym się 'z pamięci', zobacz, może jednak? delikatnie tu i rozliczeniowo zarazem, podziwiam, u mnie tak 'rozliczeniowość' zawsze nieodzowną nasycona dawką żółci:P Pozdrawiam Cię/iza a u mnie jadu;) tak, posłuchaj Izy - pomiń "z pamięci" serdecznie/V.
Spiro Opublikowano 28 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 no no. już dwie kobiety chcą mnie pamięci pozbawić. nie wiem - bronić się zapamiętale, czy ulec bezpamiętnie ;) myślę nad tym. ale mam wrażenie, że jedna warstewka ubędzie wierszydełku dzięki za rady. zawszem ich rady.
IN Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 wykreśl jednak piszesz coraz fajniej jak będę miała więcej czasu poczytam na spokojnie pozdrawiam, :)))
Reni Her Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Czytając twój wiersz wracają wspomnienia, ale wszystko można zapomnieć, czas czas czas... + duży R.
Marlett Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Spiro! wykreślę oczy i uśmiech z pamięci Myślę ,że jesteś tu trochę przekorny. Prędzej uwierzę; ''twoja i moja pamięć nie posłucha'' Uśmiechu!
Rekomendowane odpowiedzi