dorota komar Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (poświęcony córce) Śmierć Twoja zabrała wszystko, Prócz łez, żalu i boleści, Pokój Ci wieczny w cichej krainie, Gdzie ból nie sięga i łza nie płynie, Gdzie tylko słychać głos Boga serdeczny, Pokój Ci wieczny.
Witold K. Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Eh wzruszający wiersz...Bardzo...Piękny jest i smutny zarazem...Najbardziej mnie nęci dedykacja...Jeśli to prawdziwa historia to współczuję serdecznie.Pozdrawiam Doroto
dorota komar Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 czesc Witku...tak prawdziwa...ale to bylo dawno temu...lecz ból pozostal....dzieki za komentarz...smutno tu troche bez ciebie....
Witold K. Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Miło mi że tak sądzisz:) Jeszcze raz współczuję sytuacji przedstawionej w wierszu...Eh...Nie wiem co powinienem napisać.Wobec takich rzeczy słowa jedynie spłycają powagę sytuacji więc nie napiszę nic.
claudia turonek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 wiersz przekazuje wszystko. swietny.
dorota komar Opublikowano 25 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 witam was....dziękuje wszystkim za komentarz.....
Eugeniusz Sofronof Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 mnie się podoba jako wiersz. To znaczy - podobał by mi się nawet gdybym nie znał dedykacji. Pozdrowienia!
dorota komar Opublikowano 26 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 witraj Eugeniusz.....dziekuje za komentarz......ale pomijajac dedykacje.....twoje wskazowki sa mysle ze trafne.....mam nadzieje ze nikt sie nie sugeruje dedykacja!!!!!!......jesli tak to nie powinnam jej zamieszczac....nie pomyslalam.wielu poetow dedykuje swoje utwory.....wiec pomyslalam ze tez moge ....widze ze to byl blad!!!!!przepraszam!!!!!!!
CeLeJ Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Krotko i na temat!! brawo ! tak trzymac !
Rekomendowane odpowiedzi