Tomasz H Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 od lat telefon tak bardzo nie milczał a ja się pasłem tym co mówiłaś w przerwach pomiędzy nim i mną zbyt trudno Ci wybrać rolę życia? teraz łzy nie są lukrem na torcie pamiętam tylko jak mówiłaś - poczekaj dopiszę tamtej księdze koniec chce mi się niemęsko wyć i znam bajkę i czasie i ranach i teraz mi źle nie traktujcie tych słów jako wiersz ot kilka słów żalem spisanych szkoda mi tylko, że kiedyś i gdzieś nadzieją przed nosem mi pomachały 23.05.2007
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 nie traktujcie tych słów jako wiersz ot kilka słów żalem spisanych szkoda mi tylko, że kiedyś i gdzieś nadzieją przed nosem mi pomachały Tomku! O nadziei ostatnio sporo tu mówiono, więc nie będę się wypowiadała na ten temat, a wiersz ładny. Pozdrawiam.
Tomasz H Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 ja się tylko chciałem wygadać, a nie miałem komu. przepraszam
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gadaj ile trzeba:))))
Tomasz H Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 a miałem tyle planów. wiem że jakoś będzie i ttrzeba żyć, ale nie wstydze sie tego że teraz płaczę.
Tomasz H Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 taki jestem stary a taki sie okazałem głupi
Pancolek Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Panie Tomku, naprawdę ładne i prawdziwe. Rozumiem, że weny dostarczyły mocne uczucia, więc pozostawiam plusik i ciepłe słowo. A łez nikt się nie powinien wstydzić w cierpieniu- i facet czasem musi głośno zawyć. Mam nadzieję, że jakoś się ułoży. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi