Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 po co otwierać oczy kiedy nic przed świtem zmrok przecina pustynię nasze ślady nie istnieją zatrzymane animozje wypływają po drugiej stronie nierealnych zamysłów w zagajnikach na zawsze liście opadają z drzew
Waldemar Talar Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 witam Marlett - od ranka mamy piękną pogodę lecz wiersz twój spowodował że jeszcze cieplej się zrobiło-to tak na marginesie- Wiersz według mnie to cacko poetyckie a zakończenie to brak słów pochwalnych. pozdrawiam Waldemar
pathe Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 fajny.niby takie nic a urokliwy.i właśnie kompletnie nie pasuje do dzisiejszej pogody która wybucha latem i zielenią;) pozdr Marletko
BARBARA_JANAS Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 ...przed świtem zmrok przecina pustynię dla mnie zbyt patetyczne, za to następna część całkiem niezła. pozdrawiam Basia
Piotr_Jasiński Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Nie wiem czemu nie mogę go sobie przypomnieć z W. Czyżbym nieopatrznie ominął??? Więc się teraz zrehabilituję :))) Całość ładna. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 ślady zatarł wiatr na pustyni, liście opadają, rozstanie? smutkiem wieje Marletto, cmokeS
egzegeta Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 a ja pamiętam go z W. bo te liście co to zawsze; a ja wtedy i teraz zastanawiam się nad tym opadaniem;) Marlettko fajny Pozdrawiam:)
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Talarku! Miło mi usłyszeć od Ciebie takie słowa. Bardzo dziękuję. Uśmiechu:))
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pathe! Cieszy,że znalazłaś odrobinę urokliwości. Dziękuję ,że odwiedzasz mnie:)) Radości:))
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasem tak uśmiechu:)
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Basiu! Dziekuję,że znalazłaś coś niepatetycznego. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze! Wiersz w W. był już dawno. Bardzo dziękuję za dobre słowa:)) Jak zwykle serdecznie pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozstanie to smutek, ale są też powroty jeszcze bardziej radosne. Dziękuję i pozdrawiaM
M._Krzywak Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Tekst, w którym włada tajemnica, coś w nim pulsuje, nerw, że tak napiszę. Zanim napiszę tak, tradycyjnie jedna uwaga: "nierealnych zamysłów" - nie wiem, czy trafnie to oceniam, ale chyba słowo "zamysł" odnosi się do tego, co jeszcze nie zrobione, nie wykonane - czyli "nierealne" nie wnoszą nic nowego, a przeciążają wers. To do przemyślenia. Na tak - już dawno zostałem zaczarowany :))) Pozdrawiam.
adam sosna Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 igły spadają rzadziej chyba tylko z modrzewi co rok sosnowe skutecznie kolą!!! o!!!!!!!!!!!!!! :)
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Michał! Przemyślam.Można odciążyć. A za uwagi dziękuję, jak zawsze cenniejsze od złota:)) A co do zaczarowania....hm. Też przemyślę:)) Radości.
Marlett Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kolą? A wyciągi lekko przechodzą! aaaaaaaaa!
adam sosna Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 jeśli do konserwacji użyć spirytusu? - bardzo lekko :):):)
Marlett Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Egzegeto! Przychodzi pora i same opadają. Dziękuję ,że jesteś u mnie. Pozdrawiam i uśmiechu życzę:))
Rekomendowane odpowiedzi