Karol_Cioł Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 nazywam się Ania nienawidzę chamstwa kocham zwierzęta interesuję się muzyką w przyszłości zostanę lekarzem i będę miała dwójkę dzieci chłopca i dziewczynkę najłatwiej wieczorem rozkopywać samą siebie dochodzić do sedna ukrytego pod czarnym trenchem ze srebrnym paskiem do tego dwa warkocze i zimne dłonie jest szybsza ode mnie zawsze ucieknie nim zapytam o co jej w ogóle chodzi
kyo Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 ano jest, tylko za dużo opisówki jednak, np. srebrny pasek i warkocze;) ale jest nienajgorzej, imho;) pozdry
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Rzeczywiście, ze srebrnego paska można by zrezygnować, ale poza tym jest jakiś klimat ;)
agapante Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 jezu, nie wiem dlaczego, ale zimne dłonie mnie strasznie porwały. Chyba w takich chwilach się czuje poezje najlepiej:)
Waldemar Talar Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 urokliwy i pełen poezji . pozdrawiam Waldemar
Karol_Cioł Opublikowano 21 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2007 Dziękuje za miłe słowa, pomyślę, nad tymi opisami.
Rekomendowane odpowiedzi