JacaM Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Na migdałowym dywanie szczekająca walizka Potknąłem się o nie-stanie leżąc bełkotliwie wiodę fiolet za kreską Przetykanie czerwieni zakończone sukienką Jej skóra opowiada historię dotknięć Pod moimi palcami brąz blednie chwilą Finał nieznanie znany Oczywiście wielokrotnie niebanalnie powielony /Bzdurce/
Dorma Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Niezły wiersz. Bardzo podoba mi sie pierwsza strofa a szczególnie: Potknąłem się o nie-stanie Jakiś czas temu też chciałam użyć takie słowotwórczej metafory i nie za bardzo wiedziałam jak. Myślę, że myślnik jest dobrym rozwiązaniem. Natomiast niepodoba mi się: Finał nieznanie znany - to już troche przekombinowane
Z Cz Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 A mi sie podoba :) Bardzo miły wiersz.
Oxyvia Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Niezły. W moim odczuciu zabawny, trochę zartobliwy erotyk. Zwłaszcza ta "szczekająca walizka", "potknąłem się o nie-stanie", "leżę bełkotliwie". "Finał nieznanie znany" oraz "wielokrotnie niebanalnie powielony" - dla mnie to jasne i nie przkombinowane - tak to właśnie jest w seksie! ;-) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi