Krzysztof Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to sobie coś pomyślę. Tak lubię prostotę, to sam do zmiany nigdy nie domyśliłbym się ;) więc dziękuję ;) pozdrawiam przeciwko prostocie nie mam nic, aabsolutnie, się czepnęłam gwiazdek;) pozdrawiam ciepło a jednak zmieniłem te gwiazdy ;)
Judyt Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przeciwko prostocie nie mam nic, aabsolutnie, się czepnęłam gwiazdek;) pozdrawiam ciepło a jednak zmieniłem te gwiazdy ;) wypuścisz na wolność, bez "je", lecz jeee! ;) dobrze jeśli lepiej, pozdr.ciepło
Krzysztof Opublikowano 15 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jednak zmieniłem te gwiazdy ;) wypuścisz na wolność, bez "je", lecz jeee! ;) dobrze jeśli lepiej, pozdr.ciepło myślę, że wystarczy zmian :DD pozdrawiam serdecznie
Judyt Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wypuścisz na wolność, bez "je", lecz jeee! ;) dobrze jeśli lepiej, pozdr.ciepło myślę, że wystarczy zmian :DD pozdrawiam serdecznie Twoja wola:) pozdr.ciepło
Rekomendowane odpowiedzi