Henryk_Jakowiec Opublikowano 11 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Przybył pijak do Przecławia, przybył i się zastanawia. K…. zapomniałem, k…. co ja chciałem, jak przypomniał puścił pawia.
HAYQ Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 A ja już myślałem że mu od jaboli myśli całkiem zżarło i głupstwa p... doli. Na szczęście dla niego, to tylko niestrawność, "cofka" - mówią czasem, pijacka zajadłość.
Duilla Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Pijak nie wie co się święci bowiem luki ma w pamięci alkoholem mózg wyżarty to już nie są żadne żarty. Pijak z kumplem przyjechali się w Przecławiu zatrzymali bo tu gdzieś koło niedzieli odwykówkę zacząć mieli.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 16 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Po niedzieli, w poniedziałek gdy zabrakło im zapałek poszli obaj do sklepiku a tam wódy jest bez liku. Diabli wzięli więc zabiegi bo kolega do kolegi rzekł: nie będę abstynentem, koniec z całym tym zamętem. Niech nam pani, proszę panią da wódeczkę, o tą, tanią i te winka z dolnej półki a do tego ze dwie bułki.
Duilla Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Winka sobie więc popili bułeczkami zakąsili a gdy w głowie zaszumiało to im dziewczczyn się zachciało.
HAYQ Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Lecz, jak to w tym stanie bywa ( bo natura czasem wredna) nie ma żadnej w tych pokrzywach tylko pusta flaszka jedna.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 A od czego jest fantazja i do tego ta pijacka chcieli dziewkę, więc zza drzewa obłapili ją znienacka. Ciągną, ciągną w te pokrzywy a dziewczyna się szamocze i chcąc bronić swojej cnoty kopie szpilką chama w krocze. Drugi widząc co się święci, że dziewczynie nie da rady podejmuje myśl niegłupią i korzysta z rejterady.
kaja-maja28 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dziewczyna nie tak głupia da AA wzieła głupka chociaż miał problemów tyle na spotkaniach sama się ubawiła.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Nie jest ze mnie alkoholik jak go zwą anonimowy więc nie widzę też problemu bo ten problem też mam z głowy.
Rekomendowane odpowiedzi