Ewa_K. Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Ogłoszenie Sprawa : zaginiony w akcji korkociąg marki bliżej nieokreślonej koloru nieznanego. Właściciel: ot i anka. Miejsce akcji: Gołuchów. Opis zdarzenia: był i się zbył. Nagroda dla znalazcy – dwa snikersy, wino marki wino, białe gruszkowe. Buzi od Ani, a ode mnie list pochwalny na prawdziwym papierze. Nie takie byle co na monitorze. Ewka K.
Spiro Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 za tyle dobra to mogę odkupić ten korkociąg. i jeszcze wstążką ozdobię
Ewa_K. Opublikowano 8 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 bierz mnie na swojego doradcę i menagera, a przestaniesz spadać Mała :)
ot i anka Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za tyle dobra? a kto tam był taki dobry?:D
ot i anka Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 aaa, już myślałam, że za tyle dobra co dostałeś już:D
Ewa_K. Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Uwaga , uwaga powzięłam informację, że równiez Droga Alter Net została w nieprawdopodobny sposób pozbawiona w/w korkociągu, był i znikł we mgle ... na pytanie jaka jest nagroda dla znalazcy, odpowiada : SATYSFAKCJA ... ech te kobiety, tylko o jednym ;)
ot i anka Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 jakiś kradziej korkociągów był wśród nas:))))))) albo pan w barze, tak lukał ciągle jak ludzie kręcili w korkach....pewnie też lubi kręcić...:))
Spiro Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę Rybaku, że zapalony do snickersów jesteś ;)
Ewa_K. Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miałaś. taką niebieską. o Ty wstrętny Potfoże :) no dobra, przyznam się, Rybak ukradł i dał mi wyszło na to, że jestem paserka i pójdę siedzieć razem z Rybakiem ... w jednej celi!!! nie wiem kto to przeżyje - ja na pewno nie ps. na moje ułaskawienie mam info - nie wiedziałam czyja to zapaliczka ;-)
Ewa_K. Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 a kto niby? pamiętam co Pan mi mówił
ot i anka Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 ale jeśli miałam to taką przezroczystą, a niebieską to pewnie komuś zajumałam, a ty mi:D
Ewa_K. Opublikowano 9 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 to nie ja , tonie JA, tonieja ble ble ... w "podobno ratuszu" pewnie wiedzą, bo przez okno widzieli Łotr!
Rekomendowane odpowiedzi