Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wkręcę cię wiolinowym kluczem w towarzystwo asów znanych z upodobania do dam kierowych zwłaszcza i gry w kości a na kostce wypada trójka ty ja i ona z karcianym dekoltem w karo ale jaka z niej dama?
Fantasmagoria Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A jaka forma byłaby wg Pana lepsza? Może rzeczywiście... ale nie mam pomysłu na zmianę, przerzucilam do następnego wersu, bo lubie jak tekst ma w miarę jednolitą bryłę, bez za długich wersów.
Paweł_Kolcaty Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pomysł nie jest oryginalny, tym bardziej cenię konsekwenję i rezultat pracy warsztatowej. Wiersz broni się na zasadzie: - Znacie? To nic, posłuchajcie. Pozdrawiam, kolec
Jacek_P. Opublikowano 21 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A dla mnie wręcz przeciwnie, po "dam" jest przecież wirtualny przecinek, a nawet średnik, dający chwilę na zastanowienie o jakie damy chodzi. Połączenie w jeden wers "dam kierowych" zubożyłoby moim zdaniem. Pozdrawiam. Mocno spóźniony Ja.
Rekomendowane odpowiedzi