Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Sylwester_Lasota zważywszy, że AI się ciągle uczy i szlifuje, może osiągnąć wysoki pułap. Póki co odróżniam odpowiedzi, prace sztucznej. I odczuwam niechęć, jakby spłycała relacje. Ale może na drugim biegunie będzie dążenie ludzkości do bliskości i relacji bezpośrednich? Ściskam. Bb   PS jest dysonans między treścią a zbyt "otwartą" muzyką. Za dużo w niej radości i jasności, mimo mojej zgody na odchodzenie. Niuans, ale wyraźny. Empatyczne faux pas. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Tak, tekst mój, reszta to AI. Ostatnio trochę się tym bawię, i chociaż nie zawsze to dobrze wychodzi, bo czasami jeszcze sobie nie radzi z naszym językiem, to pomimo to, śpiewa i gra lepiej ode mnie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

. Tak że tego... dzięki . A tak na marginesie... odnoszę wrażenie, że czy tego chcemy, czy nie, czy jesteśmy tego świadomi, czy nie, to kręcimy bicz na siebie i raczej w tej chwili nie ma sposobu, żeby to zatrzymać. Uciec przed tym też nam się nie uda, moim zdaniem.   Pozdrawiam.    
    • @Somalija Wspaniała troska o kościół.  Byli cesarze, faraoni, komuniści i faszyści. Kto zostało z królestwa,cesarstwa. Dobrze, że się martwisz, ale niepotrzebnie.  Dziękuję  Pozdrawiam serdecznie  Milutkiego dnia 
    • Tekst super, równy, dobry, mądry. Ale wykonanie i muzyka AI? Bb
    • @Somalija ... piękne myślenie a może dać zalecenie żeby dzieci uczyły się patrząc na nasze figle w nocy po co ma im ktoś obcy pokazywać jak mogą to z mamą i tatą w łóżku przeżywać  ... Pozdrawiam serdecznie  Miłego dnia 
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...