Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Gwałtowny grom zatańczyło żywiołem. przebił niebu serce
neta.com Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pisz Lilianno, pisz. Masz wielki talent! Imponująca ilość wyświetleń. To nic, że wynika to z mojej [naszej] głupoty. No, chyba że Ty, tak sama [sam]... ? ;-)
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Mam jakiegoś wirusa i stronki mi siadają; musi ktoś biegły,w tym fachu wyczyścić cały komputer. Ale w najbliższym czasie zaatakuję główne forum, wierszami i jak mówisz!Zobaczymy ich minki kiczowate. Salve!-J.L.S
neta.com Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już się boję, Lilianno. asta la vista, Lilianno!
Lilianna Szymochnik Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Vice Versa!-Eleja kiczowi-Contra me!
Rekomendowane odpowiedzi