Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tu się zgadzamy z waszmość panem, tylko, że "poczucie transcendencji" to troszkę psychodelą zajechało... pozdrawiam Jimmy powiedziałbym: Voegelinem, ,ale nie kłócę sie o kotlety Zatem prosze zacząć zamieszczać własne utwory no ale to już zdaje się wyjaśniona sprawa
zbanowany za 1słowo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiedziałbym: Voegelinem, ,ale nie kłócę sie o kotlety Zatem prosze zacząć zamieszczać własne utwory łaskawy Panie, byłbym kontent, gdyby udzielił mi pan wskazówek jak można zamieścić tutaj własny utwór. gdy próbuje opublikować swoje rymowanki, okazuje się, że wyświetla mi się komunikat, że nie mogę publikować, że limit wynosi: 144 h. jestem juz stary i nie znam się na tych nowoczesnych technikach, zatem gdyby pan miał jakieś sugestie: w którym miejscu popełniam błąd, z chęcią wysłucham i na pewno się dostosuję.
marek dunat Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 podoba mi sie dysputa Waszmość Panów . :)
Oxyvia Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W życiu nie widziałam większej bzdury! To taki poglądzik rodem z piekiełka zwanego Polaczkowo, nie? Tak mi on zajeżdża tym rodzimym, odwiecznym prostactwem i wzajemnym dołowaniem się oraz dorabianiem sobie szlachetnej ideologii do niszczenia samooceny innych ludzi. Poczytaj trochę psychologii, pedagogiki. Polecam "Toksycznych rodziców" S. Forward oraz "Inteligencję emocjonalną" D. Goolmana, a także wszelkie książki o asertywności. PS. To, co napisałam o opinii Krzywaka, było ironiczne, gdyż on właśnie wyznaje pogląd podobny do Twojego.
Rekomendowane odpowiedzi