Margaret Floral Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Proszę o konstruktywną krytykę i pomoc jakby co;) Przepraszam za literówkę w tytule - powinno być "Korale". korale niby czerwone niczym wino a to krew przecież popuszczona przez zimne resztki melodramatycznej pustki przygrywającej na tętnicach strun elektrycznego serca otulonego szalem nad-nienawiści
ginger soul Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 chciałaś to masz :) więc tytuł chyba ma literówkę :) tytuł to część wiersza więc po co go powtarzasz w pierwszym wersie? myślę że jest pomysł ciężej z warsztatem no ale po coś w końcu jest to miejsce... przeczytaj to na głos - czy czyta ci się to dobrze? pozdrawiam na razie bez konkretnych sugestii pomyśl sama :) jak będzie problem to wtedy mogę pomóc :)
Margaret Floral Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Fakt;) Troche się śpieszyłam. To jest jeden z wierszy, które napisałam, jak byłam młodsza, więc trzeba popracować nad nim;) Dlatego jest w warsztacie. O! A z rytmem to problem mam bardzo, bardzo często... W każdym razię - dzięki;);)
Rekomendowane odpowiedzi