kaja-maja28 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Łza jedna,druga,trzecia .Spada wielka łza. Czy to coś w tym stylu. Albo; Oto smok tak srogi. Chyba sie nie nadaję. Proszę o komentarz Pozdrawiam
Lilianna Szymochnik Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Nie tak,nie rozumiesz jeszcze patrz-tak popatrz -to jest palindrom --------{A złota łza,to łza } popatrz- to jest palindrom --------{ Kaja maja,ma jak } Przeczytaj od tyłu i od przodu. Te słowa wzięte w nawiasach. Tak ma wyglądać palindrom; czy wiesz już-w czym rzecz?
kaja-maja28 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Liliano ale Ci głowę truję,przepraszam. A coś takiego; Zając gotów? zaraz (z)wracam. Piana jest wesołością piwa/. No nie wiem.? Pozdrawiam milutko
ja_bolek Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 > a tu robot, to kret ... terkot, to boruta
kaja-maja28 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. >Ada , tu kret...boruta to terkot ..a ja to bejt.. Czy to coś w tym stylu? Proszę o komentarz. Pozdrawiam
ja_bolek Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. >Ada , tu kret...boruta to terkot ..a ja to bejt.. Czy to coś w tym stylu? Proszę o komentarz. Pozdrawiam Madam ... ja bej
kaja-maja28 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. >Ada , tu kret...boruta to terkot ..a ja to bejt.. Czy to coś w tym stylu? Proszę o komentarz. Pozdrawiam Madam ... ja bej Widać ty bej...ja Madam...sim sinior
ja_bolek Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Madam ... ja bej Widać ty bej...ja Madam...sim sinior lubię ... bez ... maj bez teczek ...
Rekomendowane odpowiedzi