Tali Maciej Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 dzię kuję i ę pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Bardzo Mironowy ten wiersz, jednak łatwiejszy w interpretacji stokrotnie. Wiadomo o co chodzi i to przemycenie "interpretacji" do "puenty" również wydaje się wskazywać na monstrualną zagadkowość i mistycyzm Białoszewskiego. Ładnie, że właśnie jego postać cię do tego popchnęła, może powinieneś posłuchać trochę Kombajnu do zbierania kur po wioskach (oni tez tworzą pod silnym wpływem wspomnianego osobnika) pozdrawiam Jimmy
Tali Maciej Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie słyszałem kombajnów, ale ktoś mi już ich wspominał dzięki za wizytację i spędzenie chwilki na interpeuentowaniu(-: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 wnet się przy niej ja położę lecz nie włożę o mój boże co mam począć czy odpocząć czy ją pierwej wycałować lub mą lance przygotować do połysku polerować albo kremem nasmarować i to będzie lepsze może nie przystoi gdy nie stoi gdyż się tych szpar-ości boi co ma począć mój jelonek gdy nie śmiga jak skowronek tylko wisi wciąż się kisi - obciach w gaciach mierny członek może ona wymarzona swym języczkiem go nastroi naładuje garść naboi bym mógł strzelać jak z dwururki wnet do akcji jej pazurki narobiły wszędzie dziurki i już tryska krwi posoka rozlewana aż po bokach koniec smutny wręcz okrutny i bohater znikł w podskokach jeśli zdarzy ci się feler zamaist wiagry jadaj seler
Rekomendowane odpowiedzi