Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dwie strony pocztówki
zapach bieli-zaskoczony?

nieznane myśli
ukryte słowa-zamknięte oczy

Czym różni się olej od zapachu wina?

Błysk fantazji prowadzi w nieznane.

Umieram, a Ty?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Allen N.

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Guma do żucia lepsza, chyba, a kiedyś były trzepaczki do dywanów, trzepnąć tą zarazę między oczy to przynajmniej na jakiś czas rządzenie wyjdzie jej z głowy. Żarty żartami, ale to poważny problem, który w miarę możliwości można przezwyciężyć. Z doświadczenia wiem, że walka z nałogiem, a różne są przecież, do łatwych nie należy. Papierosy i alkohol w mojej młodości opętały mnie jak ośmiornica swoją ofiarę, lecz wyszedłem z tej walki zwycięsko. Jak się naprawde coś chce, to można. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@infelia Pomalowałem niegdyś komin na biało, był atrakcją w okolicy. :-)))))
    • TRZEBA WIERSZM     bez poezji nawet cienie lękają się ciszy -jak tu straszy, a słowa ucichły  szepczą kąty i narożniki wnet poezja z ukrycia wychodzi chcąc uniknąć napadów paniki wierszem atmosferę ukaja  aż usnęły cienie wylęknione  i przestały bać się ciszy 
    • @Migrena  Dziękuję Ci po tysiąckroć!   @Robert Witold Gorzkowski Najserdeczniej Dziękuję! W temacie patriotyzmu zdecydowanie nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa!... Kolejne moje wiersze także będą o zabarwieniu patriotycznym...   @Nata_Kruk Przyznam Ci się że zanim opublikowałem ten wiersz to przeleżał on ponad miesiąc w szufladzie... Gdy po miesiącu go przeczytałem sam się zdziwiłem jak bardzo mi się on podoba... Pozdrawiam Najserdeczniej!
    • @Wiesław J.K. Znalazlem interesujący cytat znanego brytyjskiego kaznodziei:   „Bóg jest zbyt dobry, by być niemiłym, i zbyt mądry, by się mylić. A kiedy nie możemy dostrzec Jego ręki, musimy zaufać Jego sercu”. – Charles Haddon Spurgeon   "God is too good to be unkind and He is too wise to be mistaken. And when we cannot trace His hand, we must trust His heart." - C. H. Spurgeon
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...