fabula rasa Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Jak dorosnę chcę być taka jak Ty ;-) Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, się staraj a będziesz ;p
Espena_Sway Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pansy, rzadko jesteś u mnie, tym bardziej pozytyw cieszy :). a następny zobaczymy czy będzie i jaki :] pozdrawiam Espena :)
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 aleś teraz uderzyła Łejeczko co za gęsty wiersz i znowu eksperyment bez przystanków ale gdzie niegdzie trzebaby było podłączyć respirator bo ciężko się idzie po tym tekście zrobiłem z tym coś takiego Jak łatwo można zdrapać sen z powiek zamykając w odległej przestrzeni przywołać donośnym mówieniem przeraża mnie studnia - ani się nie obejrzysz a spróchniałe wieko pochłonie każdy cień kilka szerszych dziobów wzniesie toast póki co pochłaniamy życie jedynie nocą stajemy się starsi o bezdenne oddechy tak w dziennym świetle szepty pod poszewką zdają się przejaskrawione mówiłam zbyt wiele kolorów zaciera całość a nasze małe nabożeństwa powinniśmy celebrować ze zdwojoną czujnością wieczności. dzięki za wczytanie się w kolejny jak dla mnie udany eksperyment pod względem treści ale przydałoby się go rozpracować bo jest za ciężki w takiej formie w jakiej go podałaś
Espena_Sway Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bielaczku, dzięki za sugestię, mimo wszystko pozostawiam w mojej wersji. ale cieszę się, że doceniasz eksperymenty; nigdy Ci też nie zapomnę tego, że byŁeś ze mną od początku :). pozdrawiam Łejeczka :*
Olesia Apropos Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 tak, tak - teraz lepiej;p
Ewa_Kos Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Z racji wielości przeżyć mam na myśli czas, co to leci prędzej niż zegarek wiersz odbieram bardzo osobiście - temat bliski mimo wszystko, dużo by można gadać:))) Wiersz mi się bardzo podoba - zabralam do ulu:)) Serdeczności (uśmiecham się) EK
piotr640924 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 witaj, wszystko jest ładne , zgrabne i czuć pióro kobiety.... jeden problem mam tylko - nie dorosłem jeszcze do rytmu tego wiersza...... pozdrawiam, piotr640924
Espena_Sway Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. siem cieszem :)
Espena_Sway Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, taki komentarz dodaje otuchy, szczególnie wtedy gdy pomysłów brakuje :/. mam nadzieję, że szybko wrócę na forum 'peŁnoprawnie' i znowu napiszę coś :). P.S. o ulu dobrze wiedzieć :P pozdrawiam Karolina :)
Espena_Sway Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za pozytywa cóż, przyznaję, że rytmem się nie kieruję w pisaniu stawiam na spotaniczność ;p serdecznie Espena :)
Rekomendowane odpowiedzi