Tomasz_Biela Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 cierpliwość w niepamięci niekonieczność w zazdrości pewność w racji niepewności życie po śmierci zagadka zna odpowiedzi zmarłych cześć wznieśmy dłonie toastu opadły na stół koniec litanii koniec pamiętnego słowa na piasku ale ciii do kurwy do nędzy do Bóg wie kogo wysłać do piekła Diabeł ochoczo spogląda z kim pójdzie do łóżka
zak stanisława Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2007 cierpliwość w niepamięci niekonieczność w zazdrości pewność w racji niepewności życie po śmierci zagadka zna odpowiedzi zmarłych cześć wznieśmy * ech i nie wiem co powiedzieć...
Alicja Red Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 na początku świetny, ale to ''ale ciii do kurwy do nędzy do Bóg wie kogo wysłać do piekła Diabeł ochoczo spogląda z kim pójdzie do łóżka'' to wymaga zmiany Pozdrawiam:*
HAYQ Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Nic bym nie zmieniał. Uważam, że ten siarczysty bluzg ma tu swoje uzasadnienie, a wraz z "Diabeł ochoczo spogląda z kim pójdzie do łóżka'' ... jak dla mnie - brzmi doskonale (żeby nie napisać doskonałość ;)) Świetny wiersz. Sam mam chęć czasem tak zakląć ;) Nie czekam na zmiany - wrzucam do ulubionych, Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi