IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 zbarwniały w deszczu dzikie stawy porywem wiatru żagiel mknie w mokrych objęciach bujnej trawy jak przeznaczenie - drugi brzeg
Ewa_Kos Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 nowe drzwi teraz w innym domu i klucz co rano do przekręcenia rozum bez przerwy zapracowany leniwy umysł zmusza do myślenia:))) wcięłam się z drugą strofą - jeśli uznasz za nietakt z mojej strony to wywalam:)))) Pozdrawiam serdecznie, ale tak mi się "domyśliło" :)))
IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 zbarwniały w deszczu dzikie stawy porywem wiatru żagiel mknie w mokrych objęciach bujnej trawy jak przeznaczenie - drugi brzeg teraz drzwi nowe w dusznym mieszkaniu i klucz co rano do przekręcenia rozum bez przerwy zapracowany leniwy umysł pcha do myślenia hej Ewo! trochę przerobiłam i dołożyłam ale fajnie! buźka !
Niewierny Tomasz Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ? ;) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 zbarwniały w deszczu dzikie stawy porywem wiatru żagiel mknie w mokrych objęciach bujnej trawy przeznaczenie jak drugi brzeg ten drugi brzeg tęczy w kolory życia napełnia dusze więdnące bez celu... Inko, potrafisz rozbudzić emocje.. pozdrawiam ciepło ES
IN Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Niewierny, a może rzeczywiście ? chociaż to poniekąd trochę inna bajka ale kupuję, ;) hej, :))) Stanka tak a propos celu... kiedyś jako dziecko wpierałam babci, że człowiek ma tylko jeden cel w życiu - umrzeć, a mnie taki cel nie odpowiada, więc ja wolę żyć bez celu ;) coś mi się musiało poprzestawiać w głowie od podsłuchiwania dorosłych a że nie bardzo dałam sobie wytłumaczyć co takiego ów cel babcia pokazała go od strony praktycznej - włożyła mi szczotkę do ręki i kazała pozamiatać mówiąc, że w tym momencie moim celem jest aby na podłodze nie było śmieci, od tej pory jestem święcie przekonana, że dopóki w zasięgu ręki będę miała szczotkę do zamiatania, to i cel w życiu też...;))))))))))))))
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. he he dobre! więc miotłę i do dzieła wymieść wszystkich Jurków, Marków i im podobnych!!!!! TAKI bym miała cel, he he
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 "zbarwniały w deszczu dzikie stawy porywem wiatru żagiel mknie" "w mokrych objęciach bujnej trawy jak przeznaczenie - drugi brzeg" Z jednej strony bardzo ciekawie by było gdybyś rozwinęła każdy z tych dwuwersów. Z drugiej połączenie jest bardzo trafne. Jakkolwiek spodobał się. Pozdrawiam
IN Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 sorry Piotrze, ale nie potrafię :( czasem splot różnych myśli zamknie mi się w kilku wersach... i kropka pozdrawiam, :)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Dlaczego przepraszasz. Przecież napisałem i tak się spodobał. :) Propozycje komentatorów nie zawsze muszą być dobre. Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi