pathe Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 śpimy w jednym łóżku ile to już nocy. nie czuję twoich pleców bo teraz jesteś na wyciągnięcie ręki a świat się ponoć skurczył wraz z postępem cywilizacji
zak stanisława Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świat teraz to jedna wioska... podoba mi się ta wieloznaczność u ciebie, pozdrawiam ciepło ES
Niewierny Tomasz Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świat teraz to jedna wioska... podoba mi się ta wieloznaczność u ciebie, pozdrawiam ciepło ES to ja od siebie dodam świat teraz to jedno łóżko;) całkiem, całkiem, choć nie powala na kolana, zdałoby się coś dopisać. Pozdrawiam
pathe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skoro jest to moim zdaniem konieczna;facet jest an wyciągnięcei ręki-zresztą różnie to można :)
pathe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świat teraz to jedna wioska... podoba mi się ta wieloznaczność u ciebie, pozdrawiam ciepło ES to ja od siebie dodam świat teraz to jedno łóżko;) całkiem, całkiem, choć nie powala na kolana, zdałoby się coś dopisać. Pozdrawiam jak dostaniesz poduszką pod kolanem to zaraz padniesz;p
pathe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zurbanizowana.dzięki:)
Marlett Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Pathe ! bardzo wymownie. Coraz dalej nam do siebie , kiedy świat się ''kurczy''. PozdrawiaM.
pathe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm. nie Patyczku. wuszce nie :( ani w uszko ani nic?:)
pathe Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki:)
Robert Kmiel Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Witaj media w sypialni nawet sobie chwalę gdyby nie te plecy jak tu na forum piszą ;) „jestem za”… bardzo bardzo bardzo :))) Dziękuje Kmiel
pathe Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet jak bedzie gniot? mamo obiecałaś:) (z tej reklamy colgate, w dawnych czasach kiedy oglądałam tv) pozdr
pathe Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie i że jesteś;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Najbardziej samotni czujemy się idąc deptakiem pełnym ludzi. Tak mi się nasuwa po puencie. A że ludzi zagonieni tempem życia, w domu są gośćmi którzy tylko nocują. To już jest tylko i wyłącznie nasza wina. Wystarczy wyciągnięcie ręki, zwykłe dzień dobry czy uśmiech. Bardzo wymowny. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zurbanizowana.dzięki:)--------do wspólnoty łóżkowej, he he
pathe Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zurbanizowana.dzięki:)--------do wspólnoty łóżkowej, he he khy khy a ta tylko o jednym;) cały świat o łóżku(obszarze magicznym) nawet piesek leszek ostatnio o seksie myśli hehe;>
pathe Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak wina kultury którą tworzymy, propagujemy na własne życzenie taki model. szczęście, że to nie sytuacja bez wyjścia:D
Rekomendowane odpowiedzi