Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 kłaniam się nisko drzewom dziękując za jabłka i śliwy ukłony ślę zbożu w podzięce za ziarno skłoniłbym się i drożdżom ale nie wiem czy wstanę
Niewierny Tomasz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 hehe uśmiechnąłem się, świetne kręcimy coś, bimberek jakiś;) Pozdrawiam Tomek
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Hej Piotr! Pamiętam wiersz z W. Podobno drożdże są zdrowe, ale trzeba wiedzieć jak użyć. Smakowity wierszyk. PozdrawiaM.
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kręcimy piwko, winko, wódeczka. Same przednie trunki. Nie ma sprawy. Tylko żadnych berbeluch w stylu koniak czy whisky. Tego do ust nie biorę. Pozdrawiam również
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu się muszę z tobą zgodzić. Kiedyś uczestniczyłem w "kursie" i wiem że wyciągnięcie esencji nie jest łatwe. :) Często schodzi się do nocy stąd w moich stronach popularna nazwa tego specjału to księżycówka ;) Pozdrawiam również
Tomasz_Biela Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 jak dla mnie to nie dla mnie zbyt wiele takich czekam na następny z kopytem wieczności.
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Postaram się nie zawieść. Choć obiecać niestety nie mogę. Z wzajemnością
bajka-bajka Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 he....dobre zakonczenie......pozdrawiam ;)
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie jest najlepsze. To świadczy o wysokiej jakości ... drożdży. :-) Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, nareszcie coś bliskiego w twoim wykonaniu:)) Przyznaję, że zmyśne bardzo i sprytne:)))) Pewnie, że plus i pozdrowienia serdeczne:))) EK
Piotr_Jasiński Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, nareszcie coś bliskiego w twoim wykonaniu:)) Przyznaję, że zmyśne bardzo i sprytne:)))) Pewnie, że plus i pozdrowienia serdeczne:))) EK Dzięki sedeczne za plusika i miło że przypadło do gustu. Pozdrawiam równie serdecznie
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dzięki Panie że otwierając dzisiaj oczy nie ujrzałem delikwenta Piotra zbierającego szyszki na pokarm dla drożdży przy okazji - najwspanialsze grzyby na świecie mają bardzo dobry wiersz :):):) ++
Kasia_Szymańska Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Jak na miniaturkę - zabawny, przewrotny. Jak na wiersz - nie. Pozdrawiam, k.
zak stanisława Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co za różnica, nie ma przecież działu- MINIATURY! Piotrze, przewrotność twoja nie zna granic? nawet do księżyca pijesz?he he pozdrawiam ciepło/ ES
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Końcówka boska!!!
Judyt Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Piotrze widzę,iż dużo się spóźniłam, więc jestem tutaj i skrobnę,iż drzewa popieram jak najbardziej, ale te drożdze..a niech rosną! pozdrawiam ciepło
pathe Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 zauważyłam że masz taką tendencję do załamywania rytmu przy puencie.mi się to akurat średnio podoba, ale generalnie lubię twoje utwory:)
Gaudium cum pace Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 ...hehe myślę , że nie chodzi o drożdże , lecz o Twój kręgosłup ...tyle pokłonów ... ;) ...dobra na to jest akupunktura ... ...pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Też tak uważam. W utworze też nieźle wygląda ;)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt. Oczywiście niech rosną. Będzie więcej ;)))))) Pozdrawiam również
Rekomendowane odpowiedzi