adam sosna Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Góry spiczaste wyniosę w śnieg spadnę by białe grabie targały z siłą błękitem potem zwykłe igrce będą w dole bardzo ładne pasy rzek równie zdobione miastami jedno na siedmiu pagórach taki wyjątek uczynię odpocznę zawładną mną złe pragnienia każę maszerować w stały świat odważnym wojom pancernym niech nauczą wymowy mego pięknego imienia myślenia absolutnego za pomoce naukowe kije miecze proce łuki uskrzydlę miecze i kije procom i łukom dam prochu dziecku do poduszki będę opowiadał że wspaniałe o wiele lepsze od innych modę na seks w ziemię rzucę czekając na nowych wiernych karanie ogniem lub wodą zadam za zjedzone jabłko polubiłem błaganie mnie wybaczenia - upowszechnię Adam Sosna(2006.02.10)
Judyt Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 tu chętnie wrócę, tytuł(...) narazie nie starczyło czasu pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zwykle ludzie patrzą w niebo. Tu odwrotnie ,spojrzenie nieba na ziemię. karanie ogniem lub wodą zadam za zjedzone jabłko polubiłem błaganie mnie wybaczenia - upowszechnię Wybaczenia zbyt mało, upowszechnianie go to prawdziwy cud. Pozdrawiam serdecznie.
adam sosna Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Judyt będę czekał tytuł?
Reni Her Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 modę na seks w ziemię rzucę czekając na nowych wiernych Panie Adamie, może mi Pan przybliży te drastyczne zmiany...
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Marlett taki stan: udręczyć? ucieszyć czyimś błaganiem? nie nie lubię!
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moda była przyznam - nie rozumiem pytania (moja głupota)
Lena Achmatowicz Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 zbyt dużo w ostatniej strofie. --- karanie ogniem lub wodą zadam wybaczenia - upowszechnię --- to jest dobre. te jabłka i blagania jakoś mnie nie przekonują. całość bardzo ciekawa. serdeczności:)
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. karanie ogniem lub wodą zadam za zjedzone jabłko polubiłem błaganie mnie wybaczenia - upowszechnię był sex w poprzednim odcinku w tym jest jabłko udoskonalane miecze i łuki wymuszają błagania tak sobie myślę :):):) re-se
Marlett Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też -nie Słońca!
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Marlett Poezji na pokładzie
Reni Her Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Pytanie jest proste, czemu mają służyć te zmiany, i coś mi nie pasuje w tych i ... polubiłem błaganie mnie ale Pan decyduje
Marlett Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Twardy jest pokład!
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zmiany? ale czego!!!!!! i nie "Pan" - szybciej się starzeję
Marlett Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...las szumi
IN Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Sosno, a ładnie to tak pokpiwać sobie z Pana Bozi? oj, nie dostaniesz moherowego berecika ;) :)))
Reni Her Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ok. Adam, widzę w Twoim wierszu duużo męskiego ego i zanosi się w nim na nijaką sektę pan i bóg w jednym... osobiście nie odważę się na dotykanie świętości bo i po co
Robert Kmiel Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam dziwnie bliski zrobił mi się ten wiersz po kilku czytaniach ;) twardy a w tle słychać szelest jedwabiu jak piszą na tym forum zabieram go dla siebie by (wybaczenie-upowszechnić) Dziękuje Kmiel
adam sosna Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 IN to jakiś konkurs o berecik jest? nic nie wiedziałem - by był to nie wziąłbym w nim udziału :):):):):) tytułem wyjaśnienia (tak poważnie) kpię z tych, co w "imię pańskie" wymordowali "milijony" i jest mi całkiem obojętne czy na sztandarach wypiszą: Allach czy Jahwe czy Budda czy Bóg. jestem przeciw nim dzięki za wpis
Rekomendowane odpowiedzi