Lena Achmatowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 zaufać najbardziej ludzkiemu ze słońcem zapadamy w czerwoną ścianę późną godzinę odczytujemy z pnia słoi zachodzących jeden na drugi i można by szukać podobieństwa zaszczepić na jabłoniach ramiona zaplatać rozkładać na obrusy strącać czekać można by jeszcze oglądać się na niebo
zak stanisława Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 ostatnie strofy są rymne, tak specjalnie?
Lena Achmatowicz Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 nie e... yh, gapa. pomyślę jak wyjść z tego:)
Piotr_Jasiński Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Niby dużo tych "ć" ale w sumie nie wygląda to źle, a nawet ciekawie. Ale za to temat jak najbardziej. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 a można by we własnych progach oglądać się jeszcze na niebo zufać najbardziej ludzkiemu ładne to,! ale szybki ruch, to błędny ruch, Leno! literufka - zAufać popzdrawiam misiem, ES
Agnes Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 często pojawia się u pani niebo, pamiętam taki wiersz, który mnie urzekł, w którym był fragment (oczywiście nie zacytuję z pamięci:)), że dorysuję niebo jak wrócę do domu...(albo coś o podobnym znaczeniu). w ostatnim wierszu (dział P) też pojawiło się stwierdzenie, że oprócz nieba nie ma nieba - czyżby wykładnia osobistej teologii? jakoś się te wszystkie motywy łączą (nawet jeśli teraz nadinterpretuję), albo przynajmniej tematyka ta gdzieś głęboko panią nurtuje. ten tekst (nie wiem czemu akurat ten komentuję - chyba przypadkowo) posługuje się leksyką, która mnie nie zachwyca (jabłonie, złote muchy brrr), ale to kwestia gustu oczywiście, dlatego każdy musi poszukiwać własnego wyrazu i za to nie potępiam, choć moim zdaniem pani teksty zyskałyby na innym doborze słownictwa. ten tekst chyba z 2 wyżej wymienionych przemawia do mnie najmniej. wszak jest jeszcze w warsztacie - może coś się zmieni. pozdr. a
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agnes, odbija ci? piłyście razem w lipcu winko nad dachami Krakowa ;)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. płenta rozbraja :) jak dla mnie za szlachetnogórna :D to "na progach", "zaufać ludzkiemu" nie mówiac o dłoniach napisz to półgębkiem, bedzie lepij, zobaczysz sama :) sorry za litery (1 reka :) b
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ładna ta teologia, na wskroś ludzka przemyślane pozdrawiam ciepło
Lena Achmatowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, jeszcze nad nim pracuję. pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki:)
Lena Achmatowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak nurtuje:) jak każdego. nie każdy myśli głośno. ja mam tendencję do mamrotania. czasem coś z tego zostaje. nie paniuj mi, proszę. nad wierszem jeszcze pracuję. mam nadzieję, że choć trochę ciekawy. serdeczności
Lena Achmatowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uogólniłam, ale to co wyżej teraz nie daje mi spokoju. coś bym jeszcze... pomyślę. jeśli ręka tak, jak krwinki, to nie najlepiej. zdrówka Psorze:)
Lena Achmatowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano nie jeden rok myślane. na starość też Cię to czeka;) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 na starość? ja już ją mam, ale tej Twojej nie polecam, pozdrawiam ciepło
Lena Achmatowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koniecznie ;)
Lena Achmatowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tą starością, to ja trochę kokietuje. może nawet więcej niż trochę;) serdeczności
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 i bardzo dobrze, pozdrawiam również
Lena Achmatowicz Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) ----- dość mocno zmieniłam, mam nadzieję, ze na lepsze. ?
Rekomendowane odpowiedzi