adam sosna Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Piotr Jasiński hehe ja czytam Twoje wielokrotnie mnie warto! inni? - niech tracą jestem bogatszy
adam sosna Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Lenka zapinam się pod szyją udaję - że mi wygodnie "przypadkiem, skromnie" napisałem kilka słów "przypadkiem, skromnie" Lena Achmatowicz je przeczytała dwa razy? dzięki - złożyłem ręce (buddyjskim chyba zwyczajem) :):):)
IN Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 i ja tu byłam, miód i piwo piłam...;) mnie też spodobał się już w warsztacie ale chyba coś zmieniłeś, bo nie przypominam sobie zawiasów muszą być? koooniecznie? :)))
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 we mnie? zawsze zobaczymy:)))
adam sosna Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 dobrze pamiętasz - były myślniki w ostatniej jakoś chcę zaznaczyć wtrącenia
adam sosna Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Marlett lubię ten wiersz
Beenie M Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Smutne te Sosnowe bukwy, ale jak się dobrze przyjrzeć, to i w smutku urok znajdziesz. Niedługo nadejdą ciepłe noce, okna będą otwarte, to i może jakieś dobre wróżki zechcą nawiedzić peela. wesołości życzę w Sosnowym lesie
Marlett Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Adamie! nie wątpię - ja? też
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 do liter Nic nie mam, jednakże mogłoby być ( przyniósł wiatr) nawiasiki przechylić i wyrzucić, bez zawiasów, byłoby jeszcze piękniej:)niż jest pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Judyt z tymi "zawiasami" to tylko kłopot pierwotnie były myślniki jak mam zaznaczyć wtręt w tekście? one mi się też nie może lepiej kursywę dzięki
Judyt Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 proszę bardzo, jeśli cuś pomogłam-cieszę się pozdrawiam ciepło
adam sosna Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Beenie M wesołości mnie obce po takiej zimie myszy się rozmnożyły (nie miały nic lepszego do roboty) rzeczywiście trzeba poczekać na cieplejsze dni (może nadejdą?) :)
adam sosna Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Judyt i ja się cieszę - pewnie bardziej dzięki
Rekomendowane odpowiedzi