Paweł Zed Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Poczekaj na moje uczucie, poczkaj Niezwlekaj proszę tylko, niezwlekaj Z miłośćiią poczekaj na moje serce I złóż ją ufnie na moje ręce Popatrz za siebie na to co było To nieważne-to się tylko śniło Popatrz do przodu, doprzodu przed siebie Najważniejsze to co będzie-nawet gdy nie w niebie Miłość to szczęście-miłość to radość Więc an me uczucie poczekaj-nie dłogu dość POczekaj na moje uczucie, poczekaj Niezwlekaj z uczuciem, proszę-poczekaj i kochaj
Weronika Helena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dużo literówek, warto by było poprawić. Od powtórzeń też nie stronisz, według mnie to źle. Ogółem tekst, o troszku przegadanym temacie. Mało oryginalnie... Moje skromne zdanie, może kiedy indziej? Weronika
Error Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm magik... no... szybkosie czyta ale mówie ci troche szczegółów i będzie spoooko :]
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Blagam tylko nie takie rymy poczekaj-niezwlekaj serce-ręce było-śniło siebie-niebie radość-dość co to jest? Prosze popracowac nad swoja oryginalnoscia bo narazie to jest tragedia..
Rekomendowane odpowiedzi