Andrzej Krupnik Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 czas utopić życie w marzeniu zabić świadomość nożem relaksacji poświęcić się krwawo snów pyleniu zatłuc morze codziennych dewiacji
kaja- maja Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witaj,ciekawie ale myślę że to dla leniuchów. Pomarzyć dobra rzecz ale zeby była jeszcze realna. Pozdrawiam
Witold K. Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 a ja myślę że to dla tych których życie rozczarowało i dało im jedynie smutek.Pozostały tylko marzenia w których świat może być lepszy...
dorota komar Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 czesc.....a ja mam nadzieje ze ten wiersz nie o mnie jest!!!!....hahahaha Pozdrawiam
kaja- maja Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam,ja sądę że jest ciekawy ten wiersz i napewno go on niedotyczy wszystkich.Ale każdy, gdzieś znas zatapia swoje marzenia.A zwłasza gdy, komuś się coś dzieje i chce poprostu je wyrazić a nie ma gdzie!. Dorotko,cieszę się że jesteś szczęślwa. OJ,myślę że Andrzej mi wybaczy? Ale wiersz mi się podoba,bo marzenia zawsze idą z pragnieniami.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi