Mr.Suicide Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 nie wiedziałem że budzenie się przy tobie może dawać aż tyle ciepłych myśli na cały dzień znowu trzeba będzie czekać by zaspokoić głód na ciebie limit szeptów na pewno się nie skończy nie mogę przecież pozbawić uśmiechu mojej nosicielki pozytywnych emocji 5.IV.07.r
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 "nie mogę przecież pozbawić uśmiechu mojej nosicielki pozytywnych emocji" Pozwoli Pan Mr.Suicide, że ten fragment zachowam sobię celem zaprezentowania go mojej "nosisielce"? Może się w końcu przekona się do poezji? Pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się,że się podoba :) Pozdrawiam.
Mr.Suicide Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Będę wniebowzięty :) Życzę powodzenia i dziękuję za wizytę. Pozdrawiam wiosennie :)
Alicja Red Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 śliczne, nie potrzebuje żadnych poprawek Pozdrawiam:*
Mr.Suicide Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się,że się podoba.Dzięki za wizytę. Pozdrawiam i wesołych świąt :)
Rekomendowane odpowiedzi