Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• czasami wypełniam cię po brzegi   czasami odchodzę na trochę na dłużej na zawsze   beze mnie jesteś pustym domem uschniętym badylem podróbką Gucci   nie udawaj obojętności   może udaje ci się przetrwać bez żebrania bez śladu wilgoci bez znaków na ustach   ale to ja jestem między światami   ja jestem światłem które otula twoją ciemność ja jestem kroplą która gasi twoje pragnienie ja jestem nasieniem które buduje twoje światy JA!                                       twoja wena

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

️️️  
    • @wierszyki Poetki i poeci są przy tym relatywnie dużo bardziej wmawiani, że szansa na miłość jest zawsze. Dlatego żeby ładnie i dużo o niej pisali, ale przyznaję, że jest bardzo dużo pragmatyzmów bardzo ciężkich do przeskoczenia niestety... :// Pzdr. M. 
    • @Gosława Dziękuję serdecznie!   Pozdrawiam!
    • @MIROSŁAW C. Napisałem w życiu tylko jedną sztukę. Teraz nie wiem czy by mi wystarczyło samozaparcia i czasu. Pozdrawiam.
    • @beta_b "Ciekawie o miłości, która się już skończyła, ale nie wszystko odeszło w niepamięć. Bardzo ważny akt gniewu przełamujący narrację: "Miłość to jest tylko miłość, nie jasna cholera" Puenta natomiast pozostawia wiersz otwartym do interpretacji. Pozdrawiam."
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...