Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 plączesz warkocz niezapominajek w ujęciu bardzo autentycznym bywam czasem chętny by ponieść konsekwencje tak miłe duszy gdy spojrzysz na mnie przychylnie wzrok twój umarza próby oporu zawodzą gdy patrzysz gdzieś obok nowy świt rozwiewa niewiadome
Judyt Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 gdzieś już widziałam te niezapominajki, prostotą bije od wiersza, pozdrawiam ciepło
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Dobrze zauważyłaś Judyt. Dzięki za wizytę i również pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może w warsztacie ;) Lub w gdzieś indziej? ;)
Marlett Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Niezapominajki piękne i wiersz również. Tyle że Autor obiecywał zdradzić tajemnicę odnośnie dedykacji i......zaponiał. Zapominajka pozdrawia:)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę się przyznać bez bicia, że utwór powstał z myślą raczej o konkursie i troszkę by napisać coś z przerzutniami, które ostatnio mocno mnie prześladują, szczególnie po przeczytaniu jednego z twoich wierszy, gdzie mi się bardzo spodobały. Lecz jeśli już o ścisłość chodzi to dedykacja z mojej strony może być tylko jedna - i jestem w tym temacie troszkę monotematyczny - dla kobiety, która czas jakiś temu pojawiając się w moim życiu skomplikowała je niemiłosiernie, upraszczając jednocześnie wszystko. :) Pozdrawiam również
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rymy były tu: http://www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=52450 ale nie byłem zadowolony z mojej "rymowanej twórczości". Dlatego również się uczę, a na ten czas jest bez. ;)
Marlett Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Muszę się przyznać bez bicia, że utwór powstał z myślą raczej o konkursie i troszkę by napisać coś z przerzutniami, które ostatnio mocno mnie prześladują, szczególnie po przeczytaniu jednego z twoich wierszy, gdzie mi się bardzo spodobały. Lecz jeśli już o ścisłość chodzi to dedykacja z mojej strony może być tylko jedna - i jestem w tym temacie troszkę monotematyczny - dla kobiety, która czas jakiś temu pojawiając się w moim życiu skomplikowała je niemiłosiernie, upraszczając jednocześnie wszystko. :) Pozdrawiam również Piotrze ! nie chciałam,aż tak dokładnie wiedzieć o dedyk. Wiesz, niedługo znowu zakwitną niezapominajki. Serdeczności:)))
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja już tak mam, że chyba wszystko zbyt dosłownie traktuję a jak już zaczynam to nie widzę końca :) Serdecznie również dla Ciebie
Ewa_Kos Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 u mnie właśnie zakwitły w t.zw. zimowym ogrodzie. Bardzo je lubię i wiersze z nimi też, ponieważ wiele im "zawdzięczam'' :))) Coś się zaczęło i trwa do dziś:)))) Przepraszam za gadulstwo, tylko jeszcze pozdrowię wiosennie:)))))))
Fagot Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Wspaniale, lekko i subtelnie, przez ten wiersz się płynie Pozdrawiam
Lucy Rams Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 niezapominajki to sa kwiatki z bajki :) rosną nad potoczkiem, patrzą dziewuchowym oczkiem ;) bzdry lr
Piotr_Jasiński Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 O rany. Nie spodziewałem się takich miłych komentarzy. Bardzo serdecznie dziękuję - niezapominajkowo ;))) Ewa Kos, Fagot, Lucy Rams Pozdrawiam Was serdecznie.
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Szanowna Wuszko. Pod moim utworami zawsze można marudzić. :)))) Lecz jeśli piszesz takie miłe słowa to ja mogę tylko serdecznie podziękować. Pozdrawiam również
Mr.Suicide Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Nie ma się do czego przyczepić. 3 i 4 bardzo do mnie trafiają ;) przerzutnie. Pozdrawiam wiosennie i zostawiam plusa.
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Mr.Suicide. Cieszę się bardzo, że przypadło do gustu. Pozdrawiam również
M._Krzywak Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 I znowu spóźniony :( Czytałem, myślałem (hehehe) żeby dać jak najbardziej obiektywną ocenę. I takim belferskim tokiem wyszło mi "-db", czyli taki bezpieczny, ale uczciwy środek. W każdym razie warto przeczytać, a to już dużo. Pozdrawiam
Piotr_Jasiński Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Po tylu pozytywnych ocenach to chyba coś dzisiaj łyknę ;)) Dzięki i pozdrawiam Michale
Rekomendowane odpowiedzi