memento adsum Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 straciłam pracę w fabryce chmur nie będę już cichcem wynosić uśmiechów i świeżo z pieca wyjętej radości nie dam ci już tych śmiesznych landrynek ani tęczowych wymysłów mam teraz ten mój upragniony ład przeprowadziłam się do kretów zostanę z nimi - Calineczka latała na motylach mnie tu wożą szczury
zak stanisława Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 nie będę już cichcem wynosić uśmiechów i świeżo z pieca wyjętej radości no to mam winowajczynie, na stos!!!!!!:):):)( palmowo, ES
memento adsum Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 hihi, to może ja się schowam:) dziękuję za odwiedzinki:) równie palmowo:)
zak stanisława Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. do poniedzaiłku, jutro palma odbija....
memento adsum Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 i to jeszcze jak odbija:)
zak stanisława Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 mnie????? a ty! niedobra.....mnie szczury nie wożą....hehehehe
memento adsum Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 yyy, nie, mnie odbija:) ojj, odbija:) chyba mi juz przeszły humory peelki:) pozdrawiam wiosennie:)
Rekomendowane odpowiedzi