Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Panie Antku kompot na pańskiej szyi przeszkadza. Kołnierzyk z wyprutymi na zewnątrz trzewiami, Rozsądek dymi się na mnie z ust pańskich, wymysł że to nie pamela pieprzyła się z tommym tylko pan Barwa różowych nogawek zaciemnia krój z każdym wybojem miasta, scena rzuciła artystów do oguszenia, błysk w kolejce świń - pańska obszerna opowieść o domach wielkiego brata pożyciu w zamknięciu Po trzecim pawiu otwierają pralnie, poranek ściąga nam buty, ubranie umyją, rdzawy pasek, próbowałem nieraz panie antku... pranie nie dla mnie
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Możnaby dodać piajanego homoseksualisty pana antka
zak stanisława Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 eee tam Jimmy, no coś ty, tym razem nie moje klimaty, jak sie zwyklło mawiać w takich wypadkach, pozdrawiam ciepło ES
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Gdzie Ty się łajdaczysz Jimmy?
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłosza ostatnio czytam... To jest jakby remake "Rozbierania Justyny"(tylko pod wzg tytułowym, tyle że liberalizm epoki (hehehe) postanowiłem wpleść...
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Klimaty, klimatami ale to przecież liryczna bajka na zupełnie niepoetycki temat...
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Widzę że org ma jednak zachamowania, więc dodaję etykietę "nie z autopsji ale z empatii wierszyk powstał..."
zak stanisława Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma, nie ma, ale wiesz nie jestem obeznana w temacie, pru....i deria....dwie panie giertychoworydzykowe, he he
Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma, nie ma, ale wiesz nie jestem obeznana w temacie, pru....i deria....dwie panie giertychoworydzykowe, he he hehehe, święta racja,.,.,.,, tak sobie myślę, że chyba dam sobie z tą rymowanką spokój bo mnie znów ktoś o łajdactwo posądzi pochopnie hehe
Rekomendowane odpowiedzi