Shit Happens Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 …wczoraj zdechł mi pies no nieprawda właściwie myślę sobie jednak że to dobre zdanie by zacząć wszystko od nowa… wczoraj umarła sąsiadka wczoraj właściwie córka ją znalazła po kilku tygodniach umarła na tak zwaną starość tak mówią choć to bzdury są przecież starzy co żyją chyba że ta starość to jak HIV jest może można z tym żyć. sąsiadka mówi, że śmierdziała śmiercią a czymże? leżała martwa kilka tygodni. pies z kulawą noga do niej nie zajrzał pies zdechł wczoraj….
Jimmy_Jordan Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 No cóż shit happens... wszyscy umierają... Nie pasuje mi "a czymże?" brzmi jakby było wyrwane z innej wypowiedzi, bo to nie wiem czy wiesz jest badzo kolokwialna... Ale to nie wada> pozdrawiam Jimmy
Alicja Red Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 z tym: ''a czymże''-racja Jimmy, powiem jedno: wiersz ma swój klimat niby ''śmierć'' trudny temat, a tu.. pozdrawiam:*
Reni Her Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 na ławeczce różne rzeczy się plecie a tu proszę... same smutki,Alicjo dużo uśmiechu i wiosennego ciepełka:-)
Rekomendowane odpowiedzi