Fiolett K Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 założyła się ze swoim umysłem i wie - będziesz trwał chwilę. jeszcze powinna pociąć twarz żyletką nożem już nikt na nią nie spojrzy. tak jak ty ma sporo miejsca na blizny ................................................................ założyła się ze swoim umysłem i wie - będziesz trwać chwilę. jeszcze powinna pociąć twarz jutro. nikt na nią nie spojrzy. tak jak ty ma sporo miejsca na blizny
kalina kowalska Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 no, jak mawiał pewien poeta-mentor: dobrze, że piszesz:) w pierwszym dwuwersie może uzgodnić czas? dla mnie, samo "pociąć" by wystarczyło, bez wyszczególniania narzędzi:) się uśmiecham, wymioty nam odpuściły czy jeszcze nas rwie?:))) pzdr
Fiolett K Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 eee tam, ja wiem, czy to dobrze... czas faktycznie ale mam ochotę jeszcze wyszczególnić bagnety, siekiery, skalpel itp.;p a i paruzy rwie jak cholera i nie odpuszcza:))) buziaki/V.
Rekomendowane odpowiedzi