krzysztofklusek Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 pewną powagą czlowieka jest to by radość swą pokazac wielką jak poważnym być tato kiedy radosc mam tak malenką radość ma blada, sucha, samotna czasem dopieszczona ale tylko wtedy gdy przychodzi pewna pani zalotna pani znajoma-moze przyjdzie znów kiedy dlugo nie byla, radość znów blada może znów przyjdzie, może jej nie wypada wpaja mi ojciec-tak być nie może i mówi-idź synu matka ci pomoże ... i tak jest zawsze, szukaj znów tego on pomóc mi nie może, nie liczę na niego odeśle do matki, która powie tyle poczekaj synu pomogę ci ale za chwile nad ranem lewą ręką pisane
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hi Krzysztof! doskonale cie rozumie,tak to czasami jest, ale nie mozemy miec do nikogo pretensji musimy sami sobie radzic w zyciu. poruszyles wazny temat i dlatego zatrzýmalam sie na chwile.kiedys myslalam ze powazny musi byc powazny,az zrozumialam ze to nie o to chodzi i podzielam twoje zdanie"pewna powaga czlowieka jest to by radosc swa pokazac wielka" czuc ze pisales nad ranem i to lewa reka nie bede krytykowac ,ale czekam na nastepny troche ciekawiej ujety temat....(((; Pozdr, M+A
Rekomendowane odpowiedzi