Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @bazyl_prost No wiesz, wielkie słowo ze słów brzmi kiepsko, większość wymyśla od zera. Wydaje mi się, że nie wiesz jak ją tworzyć i coś tam sobie piszesz, każdy może, ale mnie to nie przekonuje, w Twoim przypadku równie dobrze można tworzyć zdania oznajmujące w stylu: co mi się podoba, co nie z czym się zgadzam z czym nie itd.
    • @Berenika97 Wesołego!
    • @violetta   dbaj o siebie Violetta:) jesteś cudowna:) nie zapominaj o tym :) 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Amber Zauważyłem, że pisanie w grupie ma sens. Minimum we dwoje. Dobrze to wpływa na płaszczyznę inspiracyjną :))
    • Szumi dokoła las.  Malina to piękna dziewczyna.  Gruba Kaśka dobrze filtruje.  Być albo nie być.  Jupiter, bizmut, politetrafluoroetylen.  Ascending. Galaktyka losowa  z mgławicą piezoelektryczną. Kwark nie jest serkiem.  Czy potrafi się zakochać?  Sic transit gloria mundi!*  Memento Maniek.  Terraformacja Marsa  podniebem trąci trzy.  Towarzysz na 1 maja!  Rybki mają logarytmy.  200 bilionów protogalaktyk.  Obłok parazytosolarny jest.  Sic transit gloria mundi! "Tak przemija chwała świata" - wykrzyknik bez zmian.  Życzę Wam szampańskiej zabawy oraz trzeźwego spojrzenia nad ranem w Nowym Roku

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...