zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 wnoszę język za zęby nic to paradoksy naginam pod stopy wierząc w zmartwychwstanie zielona ściemniasz mimo pełni życzeń kaktus na dłoni i pod rzęsami ciągle tak samogruboskórną fakturą oddycha spod spodni - giewont wykruszony a ja ciągle w okno licząc na lata świetlne
Lena Achmatowicz Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 gruboskórnie oddychasz fakturą pod spodniami -- ??:)))
adam sosna Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 zmartwychwstanie - jest paradoksem wg mnie każde "para" wymaga wiary wg mnie "gruboskórnie oddychasz fakturą pod spodniami" nie wiem o co?
Marlett Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 ''jaśniejącej kaktusem na dłoni'' może ; jaśnieje kaktus na dłoni Poza tym ładnie i przejrzyście. PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 h ehe , faktura spodniowa, państwu nie jasna? to powiem, muskularnie ...:):):) Sosen kruchą mam wiarę, bo pojedyncza...:(:( Marlett, no dobra, zmieniłam jaśniejącą pełnię kaktusa na oczach... miłej nocki pań-i panstwu zyczę
Marlett Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 gruboskórną fakturą oddychasz pod spodniami giewont - wykruszony hi hi! pięknaaa metafora:))
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe a co na to bezmesmeni?:):)
Marlett Opublikowano 17 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe a co na to bezmesmeni?:):) bez......meni ha ha!
zak stanisława Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2007 bez,mes?tak sami? na rowery ich....;):)
Piotr_Jasiński Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 "paradoksy naginam pod stopy" To do mnie przemawia. A reszta. Muszę jeszcze poczytać. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Piotrze, cieszę się ze byłeś... słoneczka...
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettka jest czujna. Dobre, pozdrawiam, Stefan.
Rekomendowane odpowiedzi