Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 ech domowe tęsknoty w mysich dziurach się kryją czasem spojrzą Ci w oczy znowu bólem ożyją są jak ziarnka gorczycy co przypadkiem tkwią w miodzie na nikogo nie liczysz czy ten wiersz Ci pomoże? pozdrawiam Jacek
Marlett Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Obowiązki,obowiązki...ale ile przy tym radości, i zapach dzieciństwa...mmm. Tęskno:))) PozdrawiaM.
zak stanisława Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Elu,miło że jesteś i ze podoba się , pozdrawiam ciepło Jacku, piękny wiersz, ty to potrafisz, :):):)pytasz czy wiersz mi pomoże? twój na pewno! pozdrawiam ciepło Marlett, oj tak radości też dużo ciepełka.:):)
Reni Her Opublikowano 16 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 przezywałam to samo jakiś czas temu ale pisałam pod poduszkę, cieplutko pozdrawiam :)) R
zak stanisława Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2007 Reni, czasem dobrze pisać pod poduszkę może coś w nocy mysli wylęgną, tak mam ale nie piszę gdy rano wstaję nic nie pamiętam i szkoda, bo tyle mądrych wierszy lęgnie się nocą:):):) pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
bajka-bajka Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2011 "pomiędzy rybkami a deską do prasowania prostuję naleciałości błękitki głaszczą wykrochmalone obowiązki" dlaczegoby nie prasować tych naleciałości :-)-...witam buziakiem po latach całych... :-*
Rekomendowane odpowiedzi